Mar i Vent Havaneres
català  |  castellano

Presentació
 
Contacte - Situació
 

Història del Grup
   
Discografia
   
Cantades Destacades
   
Galeria Fotogràfica
 
Per a Escoltar
   
Calendari d'Actuacions
 
 
Avís LegalHistòria del Grup

1er CICLE 1995 - 2004

El Grup d'Havaneres Mar i Vent va ser fundat per sis amics del barri d'Horta (Barcelona) l'any 1995. Tots provenien del cant coral, i els unia una mateixa cosa: la música, i compartir amb molta gent tota la il·lusió i les ganes de passar-s’ho bé.

L'afany de superar-se any rere any va tenir el seu fruit. El grup anava "in crescendo" i l'any 1999, es va realitzar l'enregistrament del seu primer CD, en el qual s'incloïa la cançó "Luna Llena", la qual va obtenir el 2º premi en l'apartat d'Havaneres Inèdites, en el festival de Mayorga del Campo (Valladolid).

Després de la bona acollida d'aquest treball discogràfic, l'any 2002 es va realitzar el segon enregistrament "Mirant més Enllà", títol que marcava la tendència del grup.

Components i fundadors
Angel Marina - TENOR
Enric Bartra - 2N TENOR
Jose Luis López - BARITON
Toni Belmonte - BAIX
Joaquín López - ACORDIÓ
José A. Moya - GUITARRA, VEUS I DIRECCIÓ MUSICAL
mar i vent

mar i vent
2n CICLE 2005 - 2007

A la fi del 2004 el grup va experimentar una reestructuració dels seus components, tres dels quals per diferents motius, van renunciar a la seva participació, incorporant-se tres nous membres. Joan Caixas va passar a ser el nou director musical.

L'esperit i filosofia de "Mar i Vent" va romandre inalterable, així com les seves inquietuds de superació, donant com resultat l'edició de dos nous discos: "Els Colors de l'Aigua" i "Tots Cantem amb Mar i Vent".

Durant aquestes tres temporades, a més de participar en cantades conjuntes i en prestigiosos escenaris del món de l'Havanera per tota la geografia catalana, el grup ha ampliat les seves fronteres actuant també en la comunitat d'Aragó, Andorra i França.

Components
Pere Rubies - TENOR
Enric Bartra - 2n TENOR
Jose Luis López - BARITON
Toni Belmonte - BAIX
Tito Mora GUITARRA
Pilar Villar - ACORDIÓ

3r CICLE 2008 - 2009

Durant aquest any la plantilla es va renovar, incorporant un nou tenor i descobrint la veu del guitarra del grup, tot sense oblidar la filosofia del grup: passar-ho bé i fer passar-ho bé a la gent.

Components
Toni Cruz - TENOR
Enric Bartra - 2N TENOR
Toni Belmote - BAIX
Tito Mora - GUITARRA I BARÍTON
Blai Navarro - ACORDIÓ
mar i vent

mar i vent
4t CICLE des de 2010

Posteriorment es va canviar el guitarra incorporant-se al grup l’Isidre Prats. Per motius personals l’acordionista també va marxar i es va incorporar la Mònica Solà, iniciant així un nou cicle, amb la mateixa il·lusió i esforç de sempre, comptant amb el suport que invariablement li ha dispensat sempre el seu públic al llarg de tots aquests anys.

Components
Toni Cruz - TENOR
Enric Bartra - 2N TENOR
Toni Belmote - BAIX
Albert Isanta - GUITARRA I BARÍTON
Mònica Solà - ACORDIÓ I DIRECCIÓ MUSICALSi desitja contractar els nostres serveis, contacti a través de:
info@havaneresmarivent.com
( 93 358 25 28
( 690 09 03 12


     


© 2022 Grup d'Havaneres Mar i Vent - Passatge de Vila i Rossell 10 - 08032 Barcelona - ( 93 358 25 28 - 690 09 03 12 - info@havaneresmarivent.com

mail tornar a la presentació